Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes seva utilització. Més informació aquí.

Tancar [X]
xapes.net logo
Usuari: Clau:

Blocs

Definició de bloc

En informàtica, un bloc (també blog -força usat-[1] o bitàcola , de l'anglès blog, truncació de weblog: diari web) és un diari interactiu personal (dip) a Internet. Un bloc està dissenyat per a que, com a un diari, cada article tingui data de publicació, de tal forma que la persona que escriu (blocaire o bloguista) i les que llegeixen poden seguir un camí de tot el que s'ha publicat i editat. En cada missatge o article d'un bloc els lectors poden escriure comentaris (si l'autor ho permet) i aquest, al seu torn, donar-los resposta. Cada bloc té el seu propi tema i n'hi ha de tipus personal, econòmic, periodístic, tecnològic, educatiu, polític, etc.


Per consultar les últimes entrades al blocs ho podeu fer des de: blocs.xapes.net

Que he de fer si vull tenir un bloc?

Els blocs de xapes.net només estan disponibles per els usuaris subscriptors, si estàs interessat, el que has de fer és enviar un correu electrònic a web@xapes.net amb el tema "Bloc", i ens has de dir el teu nom d'usuari a la web. Et farem arribar les dades per gestionar el teu bloc personal el més aviat possible.

Catàleg - Morfeus
Suggeriments
Sortejos
Estadístiques
Jugar
Publicitat
Blocs
al teu Mòbil
Xat
Ajuda
Contacte
Nota legal
Privacitat
Crown-caps.net - Corones

xapes.net copyright 2004 - 2015 web@xapes.net


Script Execution Time: 0.08 seconds