Some information may not be display in your language.
Place: Al lateral esquerra del Passeig Lluís Companys, un cop superat l'Arc de Triomf
Address: Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)
Location: Barcelona
Date: 29 October 2017
Hours: From 09:30 to 14:00
Description:
Diumenge 29 d'octubre, des de les 9:30 fins les 14:00 h, celebrarem la 20a DIADA D'INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA, que un any més s'emmarcarà dins la 37a. Mostra de Vins i Caves de Catalunya organitzada epr l'INCAVI que, com ja sabeu pels darrers anys, es fa al Passeig Lluís Companys de Barcelona (Arc de Triomf)

Aquest any ens tornareu a trobar al lateral esquerra del passeig central (mirant-ho d'esquena a l'Arc de Triomf) o sigui a l'altre costat dels estands dels expositors presents a la Mostra.



Els de Caves Mestres, grans amics de la nostra Associació, ens tornaran a fer la deferència de presentar una ampolla de tiratge del seu excel·lent cava MESTRES ECOLÒGIC RESERVA ESPECIAL, amb més de 30 mesos de criança, que per acabar-ho d'arrodonir incorporarà una nova placa encunyada de plata envellida. Aquesta ampolla la podreu adquirir per 20 Euros i als qui la compreu us obsequiarem amb tres boniques plaques oficials commemoratives de la 21a Diada.



Als qui en comprin una caixa d'aquest cava, rebran a més a més i fins a esgotar-se les existències, l'obsequi de dues entrades per l'anomenat "Tour Barça", consistent en una visita guiada per les instal·lacions del F.C. Barcelona que inclou Museu, vestidors dels jugadors, espai Messi i llotges.




More information:
Podeu fer reserva prèvia d'ampolles, trucant a l'Àngel Gustà al telèfon 609.70.97.18 o bé trucant a la nostra seu social, qualsevol dimarts i dijous no festius, de 18:30 a 21:00 h., als telèfons 93.265.63.40 i 93.265.39.15, preguntant per Lourdes.



Si us estimeu més fer-ho a través del correu electrònic, podeu enviar-nos les vostres peticions a la següent adreça: info@lacpc.cat



Per a reserva de taules per als comerciants, caldrà que prèviament truqueu a l'Àngel Gustà al telèfon que hem indicat més amunt.



Vinga, doncs, us voldríem veure a tots el pròxim 29 d'octubre per tal d'assolir de nou una gran Diada.

Us hi esperem !!!

Information provided by the user:

Xapes.net not responsible for this information, or the compliance.