Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la experiència de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes seva utilització. Més informació aquí.

Tancar [X]
xapes.net logo
Usuari: Clau:

XAPES.NET, és propietat de
Amb adreça:
David Gironella Casademont
Carrer Sant Daniel, 41 , 1e 2a
17007 – Girona
e-mail: web@xapes.net

DNI 40335726M


CONDICIONS GENERALS D'ÚS

L'usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que l'utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

La utilització d'aquesta pàgina web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.

Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament per els usuaris, a excepció de les relatives a l’àrea d'usuaris. Aquesta àrea està restringida als usuaris als quals XAPES.NET. ha comunicat un nom de registre i clau d’accés. El nom d’usuari i clau d’accés són personals i intransferibles. L’usuari assumeix la responsabilitat per qualsevol dany i perjudici, directe o indirecte, que pogués derivar-se de la seva utilització indeguda, així com la seva cessió a tercers. En qualsevol moment XAPES.NET per motius de seguretat, podrà modificar la clau d’accés de l’usuari, notificant-li prèviament.

XAPES.NET es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

XAPES.NET manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça web@xapes.net


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

XAPES.NET es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.


LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

XAPES.NET es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

XAPES.NET no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de XAPES.NET i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, XAPES.NET no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar XAPES.NET. La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d'utilitzar-lo és responsabilitat d'aquests últims.

XAPES.NET no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

XAPES.NET no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web.


LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i XAPES.NET es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i XAPES.NET ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Girona, Espanya.

Catàleg - Morfeus
Suggeriments
Sortejos
Estadístiques
Jugar
Publicitat
Blocs
al teu Mòbil
Xat
Ajuda
Contacte
Nota legal
Privacitat
Crown-caps.net - Corones

xapes.net copyright 2004 - 2015 web@xapes.net


Script Execution Time: 0.054 seconds