Some information may not be display in your language.
Place: Bar Europa
Address: Camí Ral, 468.
Location: Mataró
Date: 16 December 2017
Hours: From 08:00 to 13:00
Description:
Es posarà a la venda una ampolla de la cava Masachs amb placa E.T., continuant la sèrie mamífers de Catalunya, sent aquest cop el torn de la guineu, amb una pirula de trobada i una altra de restauració al preu de 8 €.

També es posarà a la venda una placa de la mateixa cava d’argent envellit, ENTALLADA i troquelada, amb una pirula de trobada i una altra de restauració diferents a les altres al preu de 12 €.Es podrà comprar el lot per 20€ o be per separat al preu indicat. Als qui comprin el lot, se’ls obsequiarà amb una placa troquelada de la mateixa cava. I als qui esmorzin se’ls obsequiarà amb una altra placa diferent troquelada també de Masachs.A les 12 en punt, es farà el sorteig d’un lot nadalenc format per turrons, embotits i cava entre altres productes.*** Es recorda que les reserves s’hauran de recollir el dia de la trobada abans de les 12’00 h., les que no s’hagin recollit a aquesta hora, es tornaran a posar a la venda.Hi haurà esmorzar de forquilla de 8 a 10 hores amb possibilitat d’escollir un plat entre els següents:• Callos• Galta de porc al forn• Garró de porc al forn• Botifarra amb mongetes del ganxetPer suposat també hi haurà amanides, pa, vi i gaseosa, postre de music i café.Preu 10 € per persona.


More information:
Estació de tren a 200 metres i pàrkings al voltant.Per més informació trucar al 93 790 32 19 o enviar correu a eduardfg@orange.es

Information provided by the user:

Xapes.net not responsible for this information, or the compliance.