Parte de la información puede no estar en su idioma.
Lugar: LOCAL CASA D'ARAGÓ
Dirección: PASSEIG DE RONDA, 4
Ubicación: LLEIDA
Fecha: 30 Abril 2023
Horarios: Desde 10:00 a 13:30
Descripción:
Per celebrar la clàssica trobada de Sant Jordi de la Casa d'Aragó de Lleida, posarem a la venda 2 ampolles de cava Jaume Serra amb el seu reserva de 24 mesos, una en format normal, al preu de 9 euros, i l'altra en format Màgnum al preu de 18 euros, que es podran adquirir de forma individual, és a dir si algú només en vol una la podrà agafar sense problema. Les plaques seràn litografiades i numerades i aniran acompanyades de la pirula de la trobada.

Aquest cop volem fer una picadeta d'ull als amics col.leccionistes amants de les plaques autonòmiques, i tindrem quelcom molt top i exclusiu. 2 ampolles del centenari celler de la Rioja BODEGAS BILBAINAS, amb el seu mític producte Lumen (puntuació de 91/100 a la guia vins ABC), amb plaques litografiades i numerades d'una limitadíssima tirada de 78 unitats, al preu de 14 euros cada una (preu celler 15.95).

Servei de bar durant tot el matí, amb esmorzars de forquilla i ganivet. Casa d'Aragó editarà una pirula de restauració amb la que obsequiarà a tothom que esmorzi al local.

Taules comercials exhaurides

Reserva ampolles exclusivament presencial.

Informació i reserves - Joan 610923373










Más información:

Información aportada por el usuario:

Xapes.net no se hace responsable de esta información, ni de su cumplimiento.