Parte de la información puede no estar en su idioma.
Lugar:
Dirección: Espai del fossar del nou mercat de Sant Antoni, enfront de l'entrada al supermercat LIDL, accedint pel carrer Manso. Aquesta ubicació és la mateixa que el de la passada trobada de Sant Antoni del mes de gener d'enguany.
Ubicación: BARCELONA
Fecha: 21 Septiembre 2019
Horarios: Desde 09:00 a 13:30
Descripción:
Es posarà a la venda una ampolla de tiratge del cava ÀNGEL GUSTÀ "Sergi" Reserva Brut Nature, ecològic, amb placa encunyada de plata envellida, de nou disseny. Amb la compra de l'ampolla s'obsequiarà amb tres plaques oficials de la CPC, commemoratives de la Trobada.



Als compradors de l'ampolla, a banda de rebre un obsequi especial fins a esgotar existències, també se'ls hi farà entrega d'un val per a una degustació gratuïta de cava a l'estand de les bodegues Àngel Gustà. Cal que cadascú porti una copa de vidre (no estan permeses copes de plàstic dins la Mostra) per a poder gaudir de la degustació.



Als compradors d'una caixa de sis ampolles, se'ls hi farà entrega de dues entrades per a l'anomenat TOUR BARÇA, consistent en una visita guiada per totes les instal·lacions del Camp Nou (Museu, Espai Messi, Vestidors, Llotges i baixada a la gespa).


Más información:
La ubicació de la trobada permet als assistents no tan sols gaudir d'un bon esmorzar de forquilla als llocs de costum ben coneguts pel personal, sinó que, a més a més, ofereix la possibilitat de visitar les atractives parades de tota mena de productes que ofereix el nou Mercat de Sant Antoni.



Informació i reserva de taules per a comerciants:



Àngel Gustà - Tel. 609.70.97.18 (de 10:00 a 21:00 h.)

Información aportada por el usuario:

Xapes.net no se hace responsable de esta información, ni de su cumplimiento.