Parte de la información puede no estar en su idioma.
Lugar: Braseria Ribes Blaves
Dirección: Cami del suro
Ubicación: Urbanització Ribes Blaves, Olesa de Montserrat
Fecha: 21 Noviembre 2021
Horarios: Desde 09:00 a 13:30
Descripción:
Hola a tots/es, en motiu de la nova marca La Gronya, us informo que el proper dia 21 de novembre de 2021 es fa una trobada presentació de la marca, amb les ampolles de tiratge de Brut Reserva, Brut Nature Reserva i Rosat Nature Reserva. El lloc és la Braseria Ribes Blaves, ubicat a la Urbanització Ribes Blaves d’Olesa de Montserrat coord.Google Maps. 41.5460425, 1.9174200, on podreu esmorzar i gaudir de bona brasa i bones vistes a Montserrat, dins l’horari de 9:00 a 13:30h.

Hi haurà a la venda la gama de cava La Gronya al preu de 8 € l’ampolla i tots els que l’adquireixin seran obsequiats amb una placa Jeroboam de la marca (una placa per persona).

També hi haurà una oferta especial que consisteix amb la compra d’una caixa del tipus que es desitgi o una caixa amb 2 unitats de cada tipus al preu de 48 €. Qui compri la caixa, se li entregarà un val de 5 € per descomptar-se de l’esmorzar o, si no es vol esmorzar, se li descomptarà del valor de la caixa.

També hi trobareu novetats del món del col·leccionisme i, per suposat, i no hi pot faltar, també podreu fer canvis de plaques.

Els que estigueu interessats en venir i/o en adquirir l’ampolla o caixa de cava, us agrairia que m’ho comuniquéssiu abans del dia 14 de novembre.

Ho podeu fer en el meu nic de Xapes “Sicart”

o per WhatsApp al nº 657 950 393.

Si un bon cava et vols cruspir, compra “La Gronya” i a gaudir!

Us hi espero.

Xavi.





Nota: Disposarem de taules amb separació suficient per preservar les normes de seguretat COVID19, així com gel hidroalcohòlic. L’ús de la mascareta serà obligatori. Moltes gràcies.


Más información:

Información aportada por el usuario:

Xapes.net no se hace responsable de esta información, ni de su cumplimiento.

18 usuarios han confirmado su asistencia